Ruokalista

Ruokalista

Portin klassikot

VASIKKASCHNITZEL 29
Pankokorppujauholla leivitetty vasikanleike, yrttivoita ja ranskalaisia

DRY AGED BEEF & BACON CHEESEBURGER 25
Dry aged -naudanlihapihvi (160 g), cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, punasipulia, maustekurkkua, tomaattia, salaattia, tryffelimajoneesia, briossisämpylä sekä ranskalaisia

BEYOND MEAT VEGAN BURGER 23
Beyond Meat -kasvispihvi, juustoa, punasipulia, maustekurkkua, tomaattia, salaattia, majoneesia, briossisämpylä sekä ranskalaisia

SIMPUKAT ”MARINIERE” 25
Sinisimpukoita yrttisessä valkoviinikastikkeessa

SIMPUKAT ”NIÇOISE” 25
Sinisimpukoita kermaisessa sahrami-pastiskastikkeessa

Lisukkeet

VIHERSALAATTIA JA VINAIGRETTEÄ 4

RANSKALAISIA PERUNOITA 4
+ TRYFFELIMAJONEESI 1

PORKKANAA, VILLIOREGANOA JA FETAA 6

PAAHDETUT ROSMARIINIPERUNAT 5

Lapsille

KANAKORI 12
Kuorrutettua kanaa ja ranskalaisia

BURGERI 12
Hampurilainen jonka välissä juustoa ja ketsuppia, lisäksi ranskalaisia

LASTEN KALA 12
Turskan seläkettä ja paahdettuja uusia tilliperunoita

Alkupalat

HEIRLOOM BURRATA 14
Burrata-juustoa, maatiaistomaatteja, basilikaöljyä ja Marcona-mantelia

SKAGEN 16
Katkarapuja ja mätiä saaristolaisleivällä

CARPACCIO 17
Raakaa naudanlihaa, parmesaania, yuzu-majoneesia, rukolaa ja pinjansiemeniä

Pääruoat

SALADE 25
Kuorrutettua kanaa mausteisella hapanimeläkastikkeella
tai yrttikuorutettua tonnikalanfilettä ”mi-cuit” tai falafel

Kirsikkatomaattia, sydänsalaattia, paahdettuja
seesaminsiemeniä ja kirpeää vinaigretteä

PASTA DI SIRENA 25
Linguine-pastaa, sinisimpukoita, mustekalaa ja jättiravunpyrstöjä sitruunaisessa valkoviini-kermakastikkeessa sekä yrttigremolataa

PAAHDETTUA TURSKAA 30
Paahdettua turskanseläkettä, pinaattia sekä samppanjakastiketta

FLANK STEAK 32
Grillattua pihvikarjan kuvetta, porkkanaa sekä pippurikastiketta

Jälkiruoat

PANNACOTTA 11
Passionhedelmäpannacottaa ja raparpericoulis

MARQUISE 12
Suklaamarkiisi, marjoja ja kermaa

JÄÄTELÖANNOS 6
Kysy kauden maut tarjoilijaltasi

Lisätietoa allergeeneistä saat henkilökunnalta
Huomioithan, että keittiössämme käsitellään gluteenia