Ohita navigaatio

PALVELUT VENEILIJÖILLE

Ravintolamme sijaitsee Itämerenportin vierasvenesataman yhteydessä. Ravintolamme palvelee nälkäisiä ja janoisia veneilijöitä lounaasta aina yömyssyyn saakka. Kahvilastamme löydät myös makeita ja suolaisia suupaloja pieneen nälkään. Ravintolassamme on ulosmyyntioikeudet. Kesäillaksi esimerkiksi Hartwall Lonkero 6 x 0.33l 25€ mukaan myytynä.

Tarjoamme veneileville asiakkaillemme myös Take-Away annoksia sekä erillisen saunamenun. Tilaathan Take-Away annoksesi sataman toimistosta tai suoraan meiltä. Annokset noudetaan ravintolasta.

Sataman saunalle voit tilata herkulliset saunaeväät jotka toimitetaan suoraan saunalle haluamanasi ajankohtana. Saunatilauksissa minimihenkilömäärä 2 henkilöä.

TAKE AWAY MENU

SAARISTOLAISLAUTANEN VL 18€

Kylmäsavulohta, savumuikkua, silliä, mätimoussea, pikkelöityä punasipulia sekä mallasleipää

PORTIN SALAATTI L, G 16€

Paneroitua kanansisäfileetä valkosipulikastikkeella tai falafeleja harissa- kaurajogurtilla (V).  Salaattia, tomaattia, kurkkua, cantaloupe-melonia, marinoitua punasipulia ja siemengranolaa

KERMAINEN LOHIKEITTO VL 15€ (50€ Neljälle)

Kirjolohta ja kylmäsavulohta, sekä mallasleipää

WIENERSCHNITZEL L 27€

Vasikansisäpaistia, paahdettua perunaa ja piparjuurta

PORTIN BURGERI L 21€

Kotimainen naudanlihapihvi, salaattia, tomaattia, suolakurkkuja, marinoitua punasipulia, cheddarjuustoa, chilimajoneesia ja ranskalaisia tai salaattia